haiz~~Originally posted by Buggy66:another rider die yday..
a navy personel..
near victoria street..
a pity..
ride safety...
curious to noe wat bike he is riding......maybe a phantom?Originally posted by ^TzM 53^:haiz~~
eh now u all noe wad month i no need to say hor.... relac hor~~~
hey, dun scare me leh. me riding phantom leh..'Bu yao sia huai xiao peng you'Originally posted by Laksa:curious to noe wat bike he is riding......maybe a phantom?
alemak... xiao peng you siol~~~Originally posted by TA150:hey, dun scare me leh. me riding phantom leh..'Bu yao sia huai xiao peng you'![]()
------------------Originally posted by TA150:hey, dun scare me leh. me riding phantom leh..'Bu yao sia huai xiao peng you'![]()
woa... u so hiong aR? haahaa u noe him si bo ? haahaaOriginally posted by nick34:buay yao bai ...... aiyo juz ride as per normal lor .......
woa... u so hiong aR? haahaa u noe him si bo ? haahaaOriginally posted by ^TzM 53^:[QUOTE]Originally posted by nick34:
[b]buay yao bai ...... aiyo juz ride as per normal lor .......
woa...flame me aR?....hiaz~~Originally posted by nick34:aiyo ivan phantom is more stable then fairng bikes leh although 4 stroke but more stable wat juz ride as per normal can liao lor ....dun tell mi u dun dare speed when raining ??? i noe u sure dare one k humji ony hahhaahhah no happi ah cm out lor lalalalalaal ... set the date and time for outing alreadi ??? juz kidding nis hor mai angry okie hahhahaa
woa... u so hiong aR? haahaa u noe him si bo ? haahaaOriginally posted by ^TzM 53^:[QUOTE]Originally posted by nick34:
[b]buay yao bai ...... aiyo juz ride as per normal lor .......