rs125 better dun buy.. so old liao some more.. sure alot of prob 1..Originally posted by wolfang:helo.. i got a 3rd party bike..
but it is apr125 lo.. Fn plate la...
Originally posted by XiaoXiao:Still can find bike to buy hiaz..... Anyof u all here sellin bike msg mi plz . Lookin for insurance in 3rd party bike.... Anybody ???
![]()
Originally posted by Alvin rider79:Originally posted by XiaoXiao:
[b]Still can find bike to buy hiaz..... Anyof u all here sellin bike msg mi plz . Lookin for insurance in 3rd party bike.... Anybody ???
![]()
Originally posted by Alvin rider79:He waiting for my NSR 150 SP....
hahaha![]()
![]()
![]()
U mean 3 owner is it. People use the term 3rd party for the type of insurance.Originally posted by wolfang:helo.. i got a 3rd party bike..
I'm selling mine leh, you say wanna call mi but you didn't. So you wanna C.O.I??Originally posted by XiaoXiao:Still can find bike to buy hiaz..... Anyof u all here sellin bike msg mi plz . Lookin for insurance in 3rd party bike.... Anybody ???
![]()
nsr150 just coi nia ar... no need to pay you izzit? (just ask only no intention coz no 2b yet)Originally posted by Nsr150:[quote] I'm selling mine leh, you say wanna call mi but you didn't. So you wanna C.O.I??
nsr150 just coi nia ar... no need to pay you izzit? (just ask only no intention coz no 2b yet)[/b] Yup, juz C.O.I, dun need to pay mi but you pay the transfer fee lah.Originally posted by kiro:Originally posted by Nsr150:
[b][quote] I'm selling mine leh, you say wanna call mi but you didn't. So you wanna C.O.I??
Originally posted by aaron017:Originally posted by Alvin rider79:
[b][quote]Originally posted by XiaoXiao:
[b]Still can find bike to buy hiaz..... Anyof u all here sellin bike msg mi plz . Lookin for insurance in 3rd party bike.... Anybody ???
![]()
rs125 better dun buy.. so old liao some more.. sure alot of prob 1..Originally posted by MoNsTer:Originally posted by wolfang:
[b]helo.. i got a 3rd party bike..
Originally posted by XiaoXiao:Originally posted by aaron017:
[b][quote]Originally posted by Alvin rider79:
[b][quote]Originally posted by XiaoXiao:
![]()
Yup saw him during outing... can consider his also...Originally posted by Nsr150:
Yup saw him during outing... can consider his also...Originally posted by aaron017:Originally posted by Nsr150:
[b]