Soli no gift for 100th postOriginally posted by RaTtY81:yay the hundredth post![]()
![]()
Originally posted by HENG@:wo yao dui ni xia du shou.![]()
u can hop, but u cannot hideOriginally posted by hopy:
*hides in bunny barrow*
Originally posted by xian89:u can hop, but u cannot hide
grin![]()
U callin 4 Ah Ma ???Originally posted by hopy:
MUMMY~~~~
can, pee on villian xianOriginally posted by pipi & poot-poot:U callin 4 Ah Ma ???
She bery b-z lehz......Pipi help can ?![]()
![]()
Pipi pees on Xian on d side of good*Originally posted by hopy:can, pee on villian xian![]()
*pass pipi 2 bottles of 1L water to refill pee*Originally posted by pipi & poot-poot:Pipi pees on Xian on d side of good*
Originally posted by Axelheat755:beware... Xian got Zua Nai Long Zua Shou ( Breast Grabbing Dragon Claw )
Guard ur Neh Neh kekeke
Thats the most i can do to help 798 protect his fav ger....
hey thought u on villian side....Originally posted by pipi & poot-poot:Pipi pees on Xian on d side of good*
he got identity crisisOriginally posted by joker105:hey thought u on villian side....![]()
![]()
![]()
hmmm.... gives pipi a t-shirt tat say mi a villian....Originally posted by Axelheat755:he got identity crisis![]()
*take red marker, hops up to pipi, adds a v*Originally posted by joker105:hmmm.... gives pipi a t-shirt tat say mi a villian....![]()
![]()
![]()
VVillain = Villain wannabe?Originally posted by hopy:*take red marker, hops up to pipi, adds a v*
*t-shirt tat say mi a vvillian*
Originally posted by Axelheat755:VVillain = Villain wannabe?![]()
Originally posted by Axelheat755:VVillain = Villain wannabe?![]()
tyty, 1 me to add for u guys too? while ink last horOriginally posted by joker105:![]()
![]()
![]()
no thankz.... we r proud 2 b villians.....Originally posted by hopy:tyty, 1 me to add for u guys too? while ink last hor![]()
no lah villians no $ at least be william can earn $ mahOriginally posted by joker105:no thankz.... we r proud 2 b villians.....![]()
![]()
![]()
nah... we villians earn more $$$ than willian...... we everyday rob bank wan....Originally posted by hopy:no lah villians no $ at least be william can earn $ mah![]()
so chum still hv to rob bank to get $? all william has to do is to rock band n he got $ liao worOriginally posted by joker105:nah... we villians earn more $$$ than willian...... we everyday rob bank wan....![]()
![]()
![]()
but we get more $$$ in the end...Originally posted by hopy:so chum still hv to rob bank to get $? all william has to do is to rock band n he got $ liao wor
hey~ now who's the meanie here...Originally posted by RaTtY81:hopy so bad... trying to make a villian become good guy.![]()