Originally posted by guardsmen:wah familiar n not familiar all muz buy..... i confirm bankrupt
[b]i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~! i wan present~!![]()
[/b]
hahahah... i din go chiong hoh? i go la kopi n supper onlyOriginally posted by skeujin:chiongstr gor got choiongstr mei...sigh.....
y u go la kopi? wait jewel angry thn u knw....Originally posted by thhong22:hahahah... i din go chiong hoh? i go la kopi n supper only![]()
not tat kopi leh.... hahahaOriginally posted by skeujin:y u go la kopi? wait jewel angry thn u knw....![]()
haha.. jus joking lah... i also ana go sleep liao... gota go find a da sao for u 2mrw!!!!Originally posted by thhong22:not tat kopi leh.... hahaha
okok... i la green tea![]()
![]()
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...........Originally posted by skeujin:y u go la kopi? wait jewel angry thn u knw....![]()
Originally posted by guardsmen:notti boi!!!! laugh until so evil!!!!
[b]hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...........![]()
![]()
so late u all dun want to sleep ar?[/b]
ic....wish you good night sweet dreams sleep tight tightOriginally posted by skeujin:notti boi!!!! laugh until so evil!!!!
going to sleep soon liao...![]()
okok nitez gorgor... i oso goign to slp liaoOriginally posted by skeujin:haha.. jus joking lah... i also ana go sleep liao... gota go find a da sao for u 2mrw!!!!![]()
ya ya... will let u knw....narz jie is potential....Originally posted by thhong22:okok nitez gorgor... i oso goign to slp liao
find da sao liao... muz intro me hoh?!![]()
hahaha.... narz jie attached liaoOriginally posted by skeujin:ya ya... will let u knw....narz jie is potential....![]()
u mean me on waiting list....Originally posted by skeujin:ya ya... will let u knw....narz jie is potential....![]()
no ah.... me not.... shhh......Originally posted by thhong22:hahaha.... narz jie attached liao
u no chance... her bf so yandao![]()
hahaha... u suddenly appear give me a shock leh....Originally posted by narz:no ah.... me not.... shhh......![]()
Originally posted by thhong22:hahaha... u suddenly appear give me a shock leh....
i nv say ur huai hua.... don worry![]()
i going to slp liao.... juz now waiting for hair to dry.....Originally posted by narz:orrhhh..... *phew*
u also still don wanna koonz ah? i juz woke up. now can't sleep i think.![]()
package..... hmmm..... donnoOriginally posted by hONdA_rIDeR:sorrii can i ask how much you spend for the hongkong ticket??? issit a package?
i wan present! i wan present!Originally posted by thhong22:package..... hmmm..... donno
free n easy: 4 days 3 nitez....
hotel: prudential
abt $700
some say ok, some say exp.....
wow... okie...wow..den how much you bring there to spend?Originally posted by thhong22:package..... hmmm..... donno
free n easy: 4 days 3 nitez....
hotel: prudential
abt $700
some say ok, some say exp.....
y u talking abt my hk trip in my ktv thread.... shift there lehOriginally posted by hONdA_rIDeR:wow... okie...wow..den how much you bring there to spend?
bu hui lah..... hong jie 's voice not bad mahOriginally posted by thhong22:me??? hahaha.... me sing so nan ting....![]()