Wa lang ah bui tio sa zhap hei leh..Originally posted by k4korny:some more club30 is supposed to be known for it's good standard of english leh..![]()
Will they throw us out den?Originally posted by k4korny:some more club30 is supposed to be known for it's good standard of english leh..![]()
Rhonda ah ni bo xim meh?Originally posted by Camellias4me:Will they throw us out den?![]()
cham ah.. from tomorrow onwards, no more club30 for us..Originally posted by Camellias4me:Will they throw us out den?![]()
ok channel 5 pls..Originally posted by k4korny:cham ah.. from tomorrow onwards, no more club30 for us..![]()
Zho ming kia zho ga hou hou ma..Ma na eh sai ji pua ji pua..Originally posted by k4korny:cham ah.. from tomorrow onwards, no more club30 for us..![]()
*press the stop button*Originally posted by stellazio:Zho ming kia zho ga hou hou ma..Ma na eh sai ji pua ji pua..![]()
Aiyah could have given Rhonda a big heart attack..Originally posted by Camellias4me:*press the stop button*![]()
Eh i was just about to say goodnight too..Wa ki koon liao..Originally posted by k4korny:stop button press already, suddenly become so quiet.
time for me to go liao.. nite guys!
HUH???You working morning shift later ar??Originally posted by Camellias4me:wa.. its 0430h.. hungry liao..
let's all go for breakfast / supper?Originally posted by Camellias4me:wa.. its 0430h.. hungry liao..
Of coz not!Originally posted by stellazio:HUH???You working morning shift later ar??![]()
Where u stay ah?Originally posted by k4korny:let's all go for breakfast / supper?
u want to date me ah?Originally posted by Camellias4me:Where u stay ah?![]()
Good!Originally posted by stellazio:Punggol nasi lemak!!!...![]()
no no.. coz me & stellaboi neighbour ma... if u'r nowhere near.. i wld suggest u pao milo lim dio ho.Originally posted by k4korny:u want to date me ah?
I PM you my address... hahaha..
Ahem,boys are people below 18..So its deathyboi not stellaboi..Originally posted by Camellias4me:no no.. coz me & stellaboi neighbour ma... if u'r nowhere near.. i wld suggest u pao milo lim dio ho.![]()
Im watching u..Originally posted by stellazio:Cammy you still stay near me ar?Or moved liao...And korny where you stay??![]()