go go go nobody stopping youOriginally posted by gagaboy14:U think i small small boy ah? 15 years old can bully, i ask how to wear condom u tok cock ask u how to go geylang u tok cock u make me bad mood very very bad.
stop advising me la. My mum always advise me i sick of it.
chimz hokkien,take a while to figure itOriginally posted by meltz:boh mi gia ... chey mi gia cha .... kaoz![]()
Originally posted by NAMELESS WONDER:chimz hokkien,take a while to figure it![]()
he at home lahOriginally posted by StarPuppy:small boy tok so much...go home sleep la![]()
![]()
![]()
Ex kew me,can u translate in ang moh plsOriginally posted by meltz:boh mi gia ... chey mi gia cha .... kaoz![]()
then go sleep laOriginally posted by NAMELESS WONDER:he at home lah![]()
meaning ... he is too free ... nothing better to do ... kick a fuss over useless matterOriginally posted by morbid:Ex kew me,can u translate in ang moh pls![]()
Its....boh mi gia ... chey mi gia chor .... kaozOriginally posted by meltz:boh mi gia ... chey mi gia cha .... kaoz![]()
Originally posted by StarPuppy:Ah starpuppy.. can translate plz
Its....boh mi gia ... chey mi gia [b]chor .... kaoz![]()
![]()
[/b]
Originally posted by StarPuppy:is cha ... coz he making noise for no reason mah
Its....boh mi gia ... chey mi gia [b]chor .... kaoz![]()
![]()
[/b]
.boh mi gia ... chey mi gia chor .... kaozOriginally posted by DriftingGuy:Ah starpuppy.. can translate plz![]()
cannot be cha becauseOriginally posted by NAMELESS WONDER:"cha" or "chor" leh?which version hah?expert pls.......
![]()
Thanks starpuppy.. meltz never translate oneOriginally posted by StarPuppy:.boh mi gia ... chey mi gia chor .... kaoz
boh
mi..should be mek
gia
boh mei gia = nothing to do?
chey mek gia chor= find something to do
kaoz= kaoz![]()
![]()
so its nothing to do... find something to do ... kaoz![]()
![]()
![]()
It should be Cha,
cha" or "chor" leh ?which version hah?expert pls.......
me type hokkien puppy not teo chew ....Originally posted by StarPuppy:.boh mi gia ... chey mi gia chor .... kaoz
boh
mi..should be mek
gia
boh mei gia = nothing to do?
chey mek gia chor= find something to do
kaoz= kaoz![]()
![]()
so its nothing to do... find something to do ... kaoz![]()
![]()
![]()