you are late~Originally posted by BabyLover:another lvl up!!![]()
yah lor.. so tmrw u muz brg me go out eat ice cream ~Originally posted by Danisdead101times:really?![]()
![]()
i knowOriginally posted by Danisdead101times:you are late~![]()
i just lost my wallet~Originally posted by BabyLover:yah lor.. so tmrw u muz brg me go out eat ice cream ~
this is not farleft...no balls for you to eat~Originally posted by BabyLover:i know![]()
not again... . ltr wolf come bolang believe alsoOriginally posted by Danisdead101times:i just lost my wallet~![]()
oops.... muz keep nature clean.... but we r discusiing nature mah.. human natureOriginally posted by Danisdead101times:this is not farleft...no balls for you to eat~![]()
whahahaha...me zombie no scare of wolf~Originally posted by BabyLover:not again... . ltr wolf come bolang believe also![]()
me watching tvOriginally posted by BabyLover:pct no come in at nite?!
tell u to buang ur comp nvr listen la...
my show fnh le... finally SoOo SwEeT![]()
![]()
yuan lai wo men you xing you ling xingOriginally posted by poon cho tang:me watching tv
shi ma?Originally posted by BabyLover:yuan lai wo men you xing you ling xing![]()
shi lor.. wo xian zai hen xiang shui jiao... ni xiang maOriginally posted by poon cho tang:shi ma?![]()
hey nor...zhi yao zai zhong wu yi qian qi chuang, wo jiu xiang shui jiaoOriginally posted by BabyLover:shi lor.. wo xian zai hen xiang shui jiao... ni xiang ma![]()
ni ying gai shi lan duo cong bu shi lao shuOriginally posted by poon cho tang:hey nor...zhi yao zai zhong wu yi qian qi chuang, wo jiu xiang shui jiao
lao shu ye shi you lan duo deOriginally posted by BabyLover:ni ying gai shi lan duo cong bu shi lao shu![]()
qu shui jiao lohOriginally posted by BabyLover:yikez my eyes wanna close liaozzzz![]()
bu yao la.. wo gen ni zai zhe liOriginally posted by poon cho tang:qu shiu jiao loh
mei you le.. wo ge dandan chi leOriginally posted by poon cho tang:lao shu ye shi you lan duo de
Originally posted by BabyLover:bu yao la.. wo gen ni zai zhe li![]()