sollie peanuts not consideredOriginally posted by monkeybusiness:i got spare ones![]()
![]()
![]()
u cry moe than a bb leh.. zhen mei yongOriginally posted by monkeybusiness:![]()
![]()
![]()
my air got ISO 9998 standard one lehOriginally posted by BabyLover:dun pretend hor... flaming on u liaos![]()
Originally posted by BabyLover:sollie peanuts not considered![]()
tat one u buy bk wat.. u tink we dunoOriginally posted by monkeybusiness:my air got ISO 9998 standard one leh![]()
![]()
![]()
acting only lahOriginally posted by BabyLover:u cry moe than a bb leh.. zhen mei yong![]()
Originally posted by monkeybusiness:![]()
![]()
![]()
ya...me oso tired liaoOriginally posted by BabyLover:woo hoo nxt lvl~
ok lets go oror![]()
ur a bad liarOriginally posted by monkeybusiness:acting only lah![]()
![]()
![]()
shucks...bei ni cai chuan liaoOriginally posted by BabyLover:tat one u buy bk wat.. u tink we duno![]()
of cos told u mi got eat smarties deOriginally posted by monkeybusiness:shucks...bei ni cai chuan liao![]()
![]()
![]()
cos i good monkey mahOriginally posted by BabyLover:ur a bad liar![]()
yah... go rest la...Originally posted by monkeybusiness:ya...me oso tired liao![]()
i got eat ferero rocheo leh...Originally posted by BabyLover:of cos told u mi got eat smarties de![]()
the fact tt u tried to lie.. shows u no gd...Originally posted by monkeybusiness:cos i good monkey mah![]()
![]()
![]()
yup..going off soon...after i finish listening my songsOriginally posted by BabyLover:yah... go rest la...
cya tmrw~
oh no wonder u anyhow fer le fe rooo... until so bhbOriginally posted by monkeybusiness:i got eat ferero rocheo leh...![]()
![]()
Originally posted by BabyLover:the fact tt u tried to lie.. shows u no gd...
haiz![]()
listen n slp lorOriginally posted by monkeybusiness:yup..going off soon...after i finish listening my songs![]()
![]()
![]()
simi gui lai eh?Originally posted by BabyLover:oh no wonder u anyhow fer le fe rooo... until so bhb![]()
![]()
i dunno how...Originally posted by BabyLover:listen n slp lor![]()
ur airOriginally posted by monkeybusiness:simi gui lai eh?![]()
![]()
![]()
tch muz pay $ de.. u gib mi $ i may consider laOriginally posted by monkeybusiness:i dunno how...
teach me![]()
![]()
![]()