the show muz b boring.. cos same effect for my boiOriginally posted by jay_rocks:cannot tahan sia. almost feel asleep sia.
must be boring showOriginally posted by jay_rocks:cannot tahan sia. almost feel asleep sia.
juz now mahOriginally posted by poon cho tang:still ok until u said lag
okie njoy againOriginally posted by jay_rocks:k...back to show
tsk tsk.. kaysiao lorOriginally posted by poon cho tang:erm zai...dats a gui lian
choi choi choi againsOriginally posted by BabyLover:juz now mah![]()
aiyoz.. its damn paisey de leh.. can u all stop it.. mi shyOriginally posted by poon cho tang:20k chiobu soon
kay siao is like dis one -->Originally posted by BabyLover:tsk tsk.. kaysiao lor![]()
wah piangz.. all the saliva everywhr!Originally posted by poon cho tang:choi choi choi agains
same also lor.. u dun wan pple to know u kay siaoing mahOriginally posted by poon cho tang:kay siao is like dis one -->
paisay? sure bo?Originally posted by BabyLover:aiyoz.. its damn paisey de leh.. can u all stop it.. mi shy![]()
Originally posted by poon cho tang:paisay? sure bo?
mabbe i m hungree liowsOriginally posted by BabyLover:wah piangz.. all the saliva everywhr!![]()
haha,me wont get tired watching tt show de. its juz tt lying down makes me wanna sleep.cauz not enuf sleepOriginally posted by BabyLover:the show muz b boring.. cos same effect for my boi![]()
so which one?Originally posted by BabyLover:same also lor.. u dun wan pple to know u kay siaoing mah![]()
![]()
hotel 81 can bo?Originally posted by BabyLover:oh ya hor.. yest nite u ask mi book apmt for u n kopsy.. whr u wan the hotel to be? hur hur![]()
![]()
why nvr collect enuff lubbish ah?Originally posted by poon cho tang:mabbe i m hungree liows
oh ok..Originally posted by jay_rocks:haha,me wont get tired watching tt show de. its juz tt lying down makes me wanna sleep.cauz not enuf sleep
buey paisayOriginally posted by BabyLover:![]()
![]()