goody goody...carbon....treats diarrheaOriginally posted by BabyLover:ok i choose the most chaotar awtar otar for u then![]()
![]()
ming bai simi?Originally posted by BabyLover:okok wo ming bai![]()
![]()
ahahaha.... eat more charcoalOriginally posted by poon cho tang:goody goody...carbon....treats diarrhea
nothingOriginally posted by poon cho tang:ming bai simi?
wah kaoz...wait gek saiOriginally posted by BabyLover:ahahaha.... eat more charcoal![]()
kong jiu shi kong, se jiu shi seOriginally posted by BabyLover:nothing![]()
u v mafan leh! go jiak sai laOriginally posted by poon cho tang:wah kaoz...wait gek sai
jianjian dandan.. bu yao jiang dao zhe me wu yan liu seOriginally posted by poon cho tang:kong jiu shi kong, se jiu shi se
the sai must hv ploper consistency horOriginally posted by BabyLover:u v mafan leh! go jiak sai la![]()
![]()
se jiu shi se lohOriginally posted by BabyLover:jianjian dandan.. bu yao jiang dao zhe me wu yan liu se![]()
![]()
doggy wan lor v consistent deOriginally posted by poon cho tang:the sai must hv ploper consistency hor
how u know?Originally posted by BabyLover:doggy wan lor v consistent de![]()
tiko pek bu yong jiang de mah...Originally posted by poon cho tang:se jiu shi se loh
eh.. dandan tell mi lorOriginally posted by poon cho tang:how u know?
tiko bu se zhe me jiao tiko?Originally posted by BabyLover:tiko pek bu yong jiang de mah...![]()
yuan lai dandan you chang guoOriginally posted by BabyLover:eh.. dandan tell mi lor![]()
jiao ni qu chi sai lorOriginally posted by poon cho tang:tiko bu se zhe me jiao tiko?
oops.. wo ye ba ta de mimi jiang qu lai leOriginally posted by poon cho tang:yuan lai dandan you chang guo
that one is the job of pang sai tangOriginally posted by BabyLover:jiao ni qu chi sai lor![]()
nid to call the plumber liaosOriginally posted by poon cho tang:that one is the job of pang sai tang
tsk tsk...yuan lai ni xi huan dao chu jiang ren jia de mi miOriginally posted by BabyLover:oops.. wo ye ba ta de mimi jiang qu lai le![]()
![]()
dio tud?Originally posted by BabyLover:nid to call the plumber liaos![]()
wo zhen de zhen de bu shi gu yi de.. qing yuan liang woOriginally posted by poon cho tang:tsk tsk...yuan lai ni xi huan dao chu jiang ren jia de mi mi
muz be lor since ur pst so lg no workOriginally posted by poon cho tang:dio tud?