wah kaoz....ur hw always so cheemz...got plays n poems oneOriginally posted by jay_rocks:yo.
bo lan liao.
up
can anione help me in hw? poem for international friendship day
yo rubbish. me wan to go liao lohOriginally posted by poon cho tang:evening all~
yo jayOriginally posted by jay_rocks:yo rubbish. me wan to go liao loh
haha...bo bian...my skul too kiasu liao leOriginally posted by poon cho tang:wah kaoz....ur hw always so cheemz...got plays n poems one
me sux at all these arty farty stuffOriginally posted by jay_rocks:haha...bo bian...my skul too kiasu liao le
chores fnh...happie lorOriginally posted by BabyLover:hw fnh ..happie ;lor![]()
hai hao la.... tmrw mi no ard gonna brg my bb c doc.. so afternn dun miss mi ahOriginally posted by poon cho tang:chores fnh...happie lor
orh...jjOriginally posted by jay_rocks:haha...bo bian...my skul too kiasu liao le
Originally posted by jay_rocks:ok slp more gd for u.. esp studying pple.. slp n let ur brain grow
pls tune in to [b]SgForums.com Music Station
blablabla...need to sleep loh. sian loh[/b]
y c doc?Originally posted by BabyLover:hai hao la.... tmrw mi no ard gonna brg my bb c doc.. so afternn dun miss mi ah![]()
dun grow too much...wait no balanceOriginally posted by BabyLover:ok slp more gd for u.. esp studying pple.. slp n let ur brain grow![]()
![]()
becomes big headOriginally posted by poon cho tang:dun grow too much...wait no balance
not feeling gd lor... no appetite for quite few days liaos.. losing wtOriginally posted by poon cho tang:y c doc?
if fever hor,is mang chang yan horOriginally posted by BabyLover:not feeling gd lor... no appetite for quite few days liaos.. losing wtthen sumtimes eat le... will juz bleh out the food.. so better brg him to doc n chk out
![]()
bye~Originally posted by jay_rocks:go sleep liao!!!
nitez.
got big brain gd for him mahOriginally posted by poon cho tang:dun grow too much...wait no balance
no fever la.. but wats mang chang yan??Originally posted by jay_rocks:if fever hor,is mang chang yan hor