stomach no pain la.. but wanna puke n head warm le.. mouth bitter le...Originally posted by TehJarVu:maybe your boi pass you stomach flu mah, so shd see doc loh
*nag nag nag*![]()
more salty than me mahOriginally posted by BabyLover:okok ur a gdboi![]()
Originally posted by poon cho tang:illegitimate nanny
poke and pa hor yee siOriginally posted by poon cho tang:poke liow then use slippers loh
betta sleep early lohOriginally posted by BabyLover:stomach no pain la.. but wanna puke n head warm le.. mouth bitter le...
sooo saddd![]()
![]()
told u to add more salt in ur dietOriginally posted by poon cho tang:more salty than me mah
Originally posted by BabyLover:![]()
haizzzzOriginally posted by poon cho tang:betta sleep early loh
if u really buey soong, then u can poke n par on the spotOriginally posted by TehJarVu:poke and pa hor yee si![]()
go sleep earlier lahOriginally posted by BabyLover:stomach no pain la.. but wanna puke n head warm le.. mouth bitter le...
sooo saddd![]()
![]()
Originally posted by BabyLover:haizzzz
okie.. gdnitez swty dreamz~Originally posted by TehJarVu:go sleep earlier lah
me also wanna go sleep le
ok, nitez nitez everybody~![]()
ok...bye~Originally posted by TehJarVu:go sleep earlier lah
me also wanna go sleep le
ok, nitez nitez everybody~![]()
dun wan to be a salted fish lehOriginally posted by BabyLover:told u to add more salt in ur diet![]()
![]()
nah..Originally posted by poon cho tang:![]()
salted fish cook ardy v nice to eat watOriginally posted by poon cho tang:dun wan to be a salted fish leh
ah monk mei you kou fu liaoOriginally posted by BabyLover:nah..
gib u nana![]()
dunno leh.. wat abt porky's fave...honey?Originally posted by poon cho tang:er...wots the new blog name?
eewww....nvr likedOriginally posted by BabyLover:salted fish cook ardy v nice to eat wat![]()
who ask him nvr comeOriginally posted by poon cho tang:ah monk mei you kou fu liao
wait he nose bleed lehOriginally posted by BabyLover:dunno leh.. wat abt porky's fave...honey?![]()
salty salty eat w porridgeOriginally posted by poon cho tang:eewww....nvr liked
he gone where kns again?Originally posted by BabyLover:who ask him nvr come
mi distribute the nanas away liaos![]()