sgf got time.. see urselfOriginally posted by jay_rocks:si mi diam xia?
errr,1.20pmOriginally posted by BabyLover:sgf got time.. see urself![]()
why u ask us?Originally posted by jay_rocks:can we go to the zoo today?
ccb againOriginally posted by BabyLover:wat u eat?
mi lunchy now too![]()
ahahah eat 2 fruit cakeOriginally posted by poon cho tang:ccb again
urs how sweet?
kfc advertisementOriginally posted by BabyLover:why u ask us?![]()
gorng simi?Originally posted by jay_rocks:si mi diam xia?
gong hokkien wayOriginally posted by poon cho tang:gorng simi?
pengz.. out of a sudden say go zoo... yuan lai u watching tv n brg it hereOriginally posted by jay_rocks:kfc advertisement
haha. u nvr see my msn nick meh? i put can we go to the zoo?Originally posted by BabyLover:pengz.. out of a sudden say go zoo... yuan lai u watching tv n brg it here![]()
no la... mi no on msn now..Originally posted by jay_rocks:haha. u nvr see my msn nick meh? i put can we go to the zoo?
he wans kfcOriginally posted by BabyLover:why u ask us?![]()
as if i not blur oso. sometimes i dun even remember adding tt person,and juz forgot bout tt person's nameOriginally posted by BabyLover:no la... mi no on msn now..
n whr got time to notice soo many nicks.. alot always kip chging de...
sumtimes really blur...![]()
yah lor. i veri hungry now maOriginally posted by poon cho tang:he wans kfc
u got alot juz chin chay take one gib him lorOriginally posted by poon cho tang:he wans kfc
kie jiak berngOriginally posted by jay_rocks:yah lor. i veri hungry now ma
cos u dick tom n hairy also add mahOriginally posted by jay_rocks:as if i not blur oso. sometimes i dun even remember adding tt person,and juz forgot bout tt person's name
lazi to go buy nowOriginally posted by poon cho tang:kie jiak berng
its tom's dick's hairyOriginally posted by BabyLover:cos u dick tom n hairy also add mah![]()
cheeken bones wan?Originally posted by BabyLover:u got alot juz chin chay take one gib him lor![]()