jialatzOriginally posted by BabyLover:nope.. no pain no gain![]()
muz see one thing.cannot yi xin er yong one.Originally posted by BabyLover:gd hor tv n comp can watch n play tog![]()
ya starting to yawnzOriginally posted by monkeybusiness:me oso sian
sleeping soon![]()
ya hor...forgot tat i can be anything i wanOriginally posted by BabyLover:tis monkey can be gorilla oso wat![]()
dun worry will do tmrw.. now tired no strengthOriginally posted by monkeybusiness:jialatz![]()
![]()
monkey and gorilla r diff.Originally posted by BabyLover:tis monkey can be gorilla oso wat![]()
same sameOriginally posted by BabyLover:ya starting to yawnz![]()
go slp lahOriginally posted by jay_rocks:muz see one thing.cannot yi xin er yong one.
Originally posted by monkeybusiness:ya hor...forgot tat i can be anything i wan![]()
![]()
![]()
kns.Originally posted by monkeybusiness:ya hor...forgot tat i can be anything i wan![]()
![]()
![]()
play??Originally posted by jay_rocks:monkey and gorilla r diff.
wanna play ton?
hope tml u oso tired and no strengthOriginally posted by BabyLover:dun worry will do tmrw.. now tired no strength![]()
![]()
me tooOriginally posted by BabyLover:play??
i wanna oror liaos![]()
akakak huo gai always stuff pple w nana... bao yingOriginally posted by monkeybusiness:hate yawning
mouth got ulcer...at the side there...yawning will stretch the sides of the mouth mah...den pain![]()
heheOriginally posted by jay_rocks:kns.
soooo bad bad bad!!!Originally posted by monkeybusiness:hope tml u oso tired and no strength![]()
![]()
![]()
![]()
paiseh..its not play. ton means dun sleep for the whole nite.Originally posted by BabyLover:play??
i wanna oror liaos![]()
Originally posted by BabyLover:akakak huo gai always stuff pple w nana... bao ying![]()
as usualOriginally posted by jay_rocks:kns.
Originally posted by BabyLover:soooo bad bad bad!!!
shal we all go oror tog?Originally posted by monkeybusiness:me too![]()
dunnit lahOriginally posted by jay_rocks:paiseh..its not play. ton means dun sleep for the whole nite.
monk, so jialat ar? use ba po sua. a yao fen for putting at the ulcer there