yah lor.Originally posted by poon cho tang:dat kns now bz at work
ok bye~Originally posted by TehJarVu:ok i die liao lah go and do some work bbl~![]()
see yous!!!![]()
yah lor. porky can do it we cant. he can go back prev page and reply all he like.Originally posted by BabyLover:tis hai ok la.. sumtimes so jialatz until go new pg. liaos. cant even got time to go bk prev pg n replytats gao nan du
![]()
![]()
not tt kuku thread..Originally posted by poon cho tang:kopsy no set up 30k chiobu thread for u?
okie cya~Originally posted by TehJarVu:ok i die liao lah go and do some work bbl~![]()
see yous!!!![]()
okOriginally posted by BabyLover:not tt kuku thread..u take snap shot for mi can liaos
![]()
![]()
yah lor the posting so laggggyyyyyyyyOriginally posted by poon cho tang:wah kaoz...sullenly super lag
wah lao...i ok liao ur go.Originally posted by poon cho tang:ok lah...me go n catch up on moi reading liows
Originally posted by jay_rocks:yah lor. porky can do it we cant. he can go back prev page and reply all he like.
so u muz be ard mi all d time horOriginally posted by poon cho tang:ok
bb.Originally posted by poon cho tang:cya jay boi~
okie.. tink u can read n take nappy at d same timeOriginally posted by poon cho tang:ok lah...me go n catch up on moi reading liows
cya~ mi oso browse my stOriginally posted by poon cho tang:cya bbl~
crap fnh time to relacOriginally posted by jay_rocks:wah lao...i ok liao ur go.
tmd
and tt game, 3rd time alreadi.Originally posted by BabyLover:![]()
![]()
u nxt wk monday start sch rite??Originally posted by jay_rocks:and tt game, 3rd time alreadi.
yeah. time for some slow crapping. not like juz now, machine gun all take outOriginally posted by BabyLover:crap fnh time to relac![]()
ur ah boi p1 rite?Originally posted by BabyLover:u nxt wk monday start sch rite??