meaning i dun hv a choiceOriginally posted by poon cho tang:simi?
u can also use sum alcoholOriginally posted by BabyLover:meaning i dun hv a choice![]()
u wanna mou sha ahOriginally posted by poon cho tang:u can also use sum alcohol
sure know how to make use of ur lunch timeOriginally posted by poon cho tang:ok...go read newspapers liow
xiao du leh...where got mou shaOriginally posted by BabyLover:u wanna mou sha ah![]()
finally got mood liowOriginally posted by BabyLover:ok feeding time for mi![]()
zho garng zho garngOriginally posted by jay_rocks:pct got go work today?
gong xi ni.Originally posted by ceecookie:2100th
icic.i thought u go fake mc.Originally posted by poon cho tang:zho garng zho garng
mi not going to drink chili sauce or pepper waterOriginally posted by jay_rocks:icic.i thought u go fake mc.
u oso noe pepper water. hmm. i help u think. eat toothpaste.Originally posted by poon cho tang:mi not going to drink chili sauce or pepper water
u told mi one...lau ah pek fading memoryOriginally posted by jay_rocks:u oso noe pepper water. hmm. i help u think. eat toothpaste.
i noe i told u be4.Originally posted by poon cho tang:u told mi one...lau ah pek fading memory
wot abt zhuang qiang...sure hospital caseOriginally posted by jay_rocks:u oso noe pepper water. hmm. i help u think. eat toothpaste.
might as well paralysisOriginally posted by poon cho tang:wot abt zhuang qiang...sure hospital case
die lah...no nid to go ndp or work liowOriginally posted by jay_rocks:might as well paralysis
tio si gong.Originally posted by poon cho tang:die lah...no nid to go ndp or work liow