Originally posted by monkeybusiness:and furthermore, the gas come out is durian shape one![]()
the atomic bomb only got mushroom shape...so lousy...mine got durian shape![]()
![]()
![]()
quote tik0k0s: zhuang qiangOriginally posted by monkeybusiness:/swings away![]()
She better learn how to take buses 1st...Originally posted by monkeybusiness:nxt time wen ur ah gal grows up liao, u can oso drive dem around go out mah![]()
![]()
Morning...Originally posted by BabyLover:hiya sbst~ today no gaigai ah
oic mi gonna ciaoz liaos.. going my aunt place for makanOriginally posted by sbst275:Morning...
Went out.. Eveywhere
hi n bye jjOriginally posted by jay_rocks:frm 9+ play game till now. siaoz.
bb then. ltr muz do hwOriginally posted by BabyLover:hi n bye jj![]()
OK, see ya...Originally posted by BabyLover:oic mi gonna ciaoz liaos.. going my aunt place for makan
oic..Originally posted by sbst275:OK, see ya...
Me went to Changi Point for a beach walk, Jurong Point for kai kai... Until noon
bye...Originally posted by BabyLover:oic..
okie byebye liaos~
wah ma de. go jp, tt time i alwaes go de. lately nv go due to ndp. should haf date me out maOriginally posted by sbst275:OK, see ya...
Me went to Changi Point for a beach walk, Jurong Point for kai kai... Until noon
Originally posted by jay_rocks:wah ma de. go jp, tt time i alwaes go de. lately nv go due to ndp. should haf date me out ma
enjoy your steamboatOriginally posted by BabyLover:oic mi gonna ciaoz liaos.. going my aunt place for makan
bb. do your hw.Originally posted by jay_rocks:kia si lang.
mei you ren.
back to do stuffs
haha. i'm here.Originally posted by TehJarVu:enjoy your steamboat![]()
muhahahaha. i dunno how to do hw. and somemore tys nv bring back, dunnid to do maths hw liao. sure kena scolding.Originally posted by TehJarVu:bb. do your hw.