ya, u prefer flowersOriginally posted by BabyLover:mi c got new flowers![]()
babies or flowers oso canOriginally posted by poon cho tang:ya, u prefer flowers
x2Originally posted by poon cho tang:lebbrel up~
babies u find liowsOriginally posted by BabyLover:babies or flowers oso can![]()
no hab leh.. onli those nia.. others norm anne gedes cannot anyhow takeOriginally posted by poon cho tang:babies u find liows
simi si norm anne gedes?Originally posted by BabyLover:no hab leh.. onli those nia.. others norm anne gedes cannot anyhow take![]()
normally is anne gedes collection lorOriginally posted by poon cho tang:simi si norm anne gedes?
orrrr...erm zaiOriginally posted by BabyLover:normally is anne gedes collection lor
nvm...Originally posted by poon cho tang:orrrr...erm zai
neeh mindOriginally posted by BabyLover:nvm...![]()
mind mind mindOriginally posted by poon cho tang:neeh mind
the record player spoil liows?Originally posted by BabyLover:mind mind mind![]()
dun even tink i wil gib to pctOriginally posted by poon cho tang:the record player spoil liows?
lately bizness not goodOriginally posted by BabyLover:dun even tink i wil gib to pct![]()
wait for tehteh... he wil b clring lotsa stuff soonOriginally posted by poon cho tang:lately bizness not good
mi wan foodOriginally posted by BabyLover:wait for tehteh... he wil b clring lotsa stuff soon![]()
he got leftover porridgeOriginally posted by poon cho tang:mi wan food
from last week?Originally posted by BabyLover:he got leftover porridge![]()
no idea how lg liaos... still food wat..pct no picky one mahOriginally posted by poon cho tang:from last week?
the longer the more pangOriginally posted by BabyLover:no idea how lg liaos... still food wat..pct no picky one mah![]()
dun drink so much beer.. wait come bk 6mths pregOriginally posted by LeftBallBigger:hi hi!
me juz finish werk..
look into office fridge..
beer finsh liao!![]()
how?
how?
how?![]()
![]()
knew u wil like itOriginally posted by poon cho tang:the longer the more pang