haizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzOriginally posted by poon cho tang:ya...heard from u a while ago?
wot detergent is dat?Originally posted by monkeybusiness:very fast![]()
the plate is sparkling clean now![]()
![]()
![]()
dettolOriginally posted by poon cho tang:wot detergent is dat?
alamak...mi donno how to advise...but kan kai dian lohOriginally posted by aiyo!:haizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dettol can wash dish meh?Originally posted by aiyo!:dettol
dunno. i'm saving up now.. trying to fly over to look for an answer after yr 1Originally posted by poon cho tang:alamak...mi donno how to advise...but kan kai dian loh
ok, wish u good luckOriginally posted by aiyo!:dunno. i'm saving up now.. trying to fly over to look for an answer after yr 1
why not? got for dishwashing de maOriginally posted by poon cho tang:dettol can wash dish meh?
erm zai...mi only know mama lin mongOriginally posted by aiyo!:why not? got for dishwashing de ma
haizzzzzz... u think workable anotOriginally posted by poon cho tang:ok, wish u good luck
bye byeOriginally posted by monkeybusiness:me go sort my files in my harddisk..
be back later![]()
erm zai, at least u r tryingOriginally posted by aiyo!:haizzzzzz... u think workable anot
talking abt that.. got a facial wash smell exactly lidat.. yukOriginally posted by poon cho tang:erm zai...mi only know mama lin mong
lemon flavour?Originally posted by aiyo!:talking abt that.. got a facial wash smell exactly lidat.. yuk
ya lor. but nv expect smell lidat.. exactly the same.. pengzzOriginally posted by poon cho tang:lemon flavour?
cyaOriginally posted by aiyo!:haizzzz... i think i gotta go le. cya all later tonight. bye
bye byeOriginally posted by aiyo!:ya lor. but nv expect smell lidat.. exactly the same.. pengzz
ok lah, byebye
enjoyOriginally posted by monkeybusiness:back
but going pong pong liao![]()
cya all~![]()
pom pom girlsOriginally posted by BabyLover:actually its pom pom or pong pong?![]()
so pong pong is riteOriginally posted by poon cho tang:pom pom girls