ok leh u use.. juz now i use like look funnieOriginally posted by TehJarVu:wah i confused myself din know which one is you which one is me![]()
![]()
his angel lorOriginally posted by aiyo!:nitez 798. who is xiao xian nu lOL
ooh.. i interpret as xiao3 xian2 nu3Originally posted by BabyLover:his angel lor![]()
ahahahhaOriginally posted by aiyo!:ooh.. i interpret as xiao3 xian2 nu3
little salty girl =X
matches my colourOriginally posted by BabyLover:ok leh u use.. juz now i use like look funnie![]()
yea lor... at least no waste itOriginally posted by TehJarVu:matches my colour![]()
bright bright, happy happy, goodOriginally posted by BabyLover:yea lor... at least no waste it![]()
no gloomy days.. no pmsOriginally posted by TehJarVu:bright bright, happy happy, good![]()
what qn?Originally posted by BabyLover:ahahahha
hey juz now i ask u the qn u nvr ans mi!!!
yoyo as quote!Originally posted by BabyLover:yoyo ask u hor..
zhou jie lun.. english is jay choU rite?
n den hor smelly in chinese is oso spell as chou chou?![]()
yi ma, gu ma, all no haveOriginally posted by BabyLover:no gloomy days.. no pms![]()
ehhh abit dangerous lehOriginally posted by TehJarVu:yi ma, gu ma, all no have![]()
okie gdnitez~Originally posted by TehJarVu:ok lah, 3am liao, i go sleep le
nites bb, nites aiyo~
both dun sleep too late hor!
yes!Originally posted by BabyLover:yoyo as quote!
okOriginally posted by aiyo!:yes!![]()
i tot u went to slp leOriginally posted by BabyLover:ok![]()
hvn .. but soon lor.. u leh doing wat?Originally posted by aiyo!:i tot u went to slp le
jus watched a movie trailerOriginally posted by BabyLover:hvn .. but soon lor.. u leh doing wat?
okie gdnitez~Originally posted by aiyo!:i go slp le, have an early nite too! bye