oops, dats for moiselfOriginally posted by BabyLover:so miserable.. kenna covered by all chocs liaos
oh paisey.. abit wols toniteOriginally posted by poon cho tang:mi kenna tangnapped leh
mi bird?Originally posted by BabyLover:niao lah u![]()
tian mi miOriginally posted by poon cho tang:sugary blog
kenna tangnapped also must kenna killOriginally posted by BabyLover:oh paisey.. abit wols tonite
den its a muz kill![]()
loveboat blogOriginally posted by BabyLover:tian mi mi![]()
congratz to ur bungalowOriginally posted by poon cho tang:oops, dats for moiself
compete with ag0g0sOriginally posted by BabyLover:congratz to ur bungalow![]()
yea c ur avatar...a beri niao niao birdOriginally posted by poon cho tang:mi bird?
yah, niao niao birdOriginally posted by BabyLover:yea c ur avatar...a beri niao niao bird![]()
tong sha mahOriginally posted by poon cho tang:kenna tangnapped also must kenna kill
long time no crap lose power liows
blain now got wot thing?Originally posted by BabyLover:tong sha mah
hanor... blain too much tings no space for crapology liaos![]()
wahseyOriginally posted by poon cho tang:loveboat blog
ewwww.......rou maOriginally posted by BabyLover:wahsey![]()
![]()
chop chop chopOriginally posted by poon cho tang:yah, niao niao bird![]()
bird chop? cheeken chop?Originally posted by BabyLover:chop chop chop![]()
dun ask mi liaos.. wait tao hin liaosOriginally posted by poon cho tang:blain now got wot thing?
ni dong jiu hao lorOriginally posted by poon cho tang:ewwww.......rou ma
time to da sao chuOriginally posted by BabyLover:dun ask mi liaos.. wait tao hin liaos![]()
bird flu jiu youOriginally posted by poon cho tang:bird chop? cheeken chop?
har simi.. mi suffering frm selective memory loss rembOriginally posted by poon cho tang:time to da sao chu
knsOriginally posted by BabyLover:ni dong jiu hao lor![]()
mi no flu, dun kill miOriginally posted by BabyLover:bird flu jiu you![]()
neeh mind, one shot clear everythingOriginally posted by BabyLover:har simi.. mi suffering frm selective memory loss remb![]()