Cannot eat by itself ar? Sick already har?Originally posted by poon cho tang:x2, boh berng jiak liows
i miss u bery muchie tooOriginally posted by BabyLover:mi lor.. i miss u![]()
![]()
u mai kns la.. earlier nvr sayOriginally posted by sbst275:I miss splashy here too![]()
jiak gah ki?Originally posted by sbst275:Cannot eat by itself ar? Sick already har?
aiyo...me miss sbs tooOriginally posted by sbst275:I miss splashy here too![]()
how muchy??Originally posted by a_splash:i miss u bery muchie too![]()
![]()
![]()
Aiyo, dunno how to express niaOriginally posted by BabyLover:u mai kns la.. earlier nvr say![]()
Owner bo lui...Originally posted by poon cho tang:jiak gah ki?
bu yao fang wo ge zhi again hor....Originally posted by poon cho tang:suduku![]()
![]()
Originally posted by a_splash:aiyo...me miss sbs too![]()
![]()
as much as u miss me lor, si xiang....Originally posted by BabyLover:how muchy??![]()
![]()
neh mind, here got bb, wait scare themOriginally posted by a_splash:bu yao fang wo ge zhi again hor....
too bad i lost my hantu pix.....can't call for it now....![]()
u sure u want to go??Originally posted by BabyLover:u 2 go whr.. why lv bb out?![]()
orhhhh... wait got evidence u flirting kekekekeOriginally posted by sbst275:Aiyo, dunno how to express nia![]()
Originally posted by BabyLover:orhhhh... wait got evidence u flirting kekekeke
eee no wan.. mi wan u to mis mi moreOriginally posted by a_splash:as much as u miss me lor, si xiang....![]()
![]()
![]()
![]()
WahahahaOriginally posted by poon cho tang:wah kaoz, this page will break the world record for number of![]()
![]()
nbmind wo zhi zai xin li jiu kou le....Originally posted by sbst275:Aiyo, dunno how to express nia![]()
x2Originally posted by a_splash:nbmind wo zhi zai xin li jiu kou le....![]()
![]()
woo gui, bb buey sai kirOriginally posted by BabyLover:u 2 go whr.. why lv bb out?![]()
wat? i beri scary meh? mi so lovableOriginally posted by poon cho tang:neh mind, here got bb, wait scare them
nbmind u don't say, he don't say, i don't say, it don't say ....no one knows...Originally posted by BabyLover:orhhhh... wait got evidence u flirting kekekeke