u rich mah, got air-con at home... mi o level nia, no air-con at homeOriginally posted by missqi:stay at home blow air con.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aiyo.my father also o lvl only ma.Originally posted by sgboy2004:u rich mah, got air-con at home... mi o level nia, no air-con at home
last time o level can get a good job, now o level can be a cleaner nia...Originally posted by missqi:aiyo.my father also o lvl only ma.
also can afford aircon.
is u lazy!![]()
hmmm.Originally posted by sgboy2004:last time o level can get a good job, now o level can be a cleaner nia...
u no worry cos u got a rich daddy... mi alone nia, no $$$, rent a place to stay... and work part-time at Mac nia.... of course u will despice miOriginally posted by missqi:hmmm.
u lazy lah.
go take A's then go uni.
my daddy is middle class lah.Originally posted by sgboy2004:u no worry cos u got a rich daddy... mi alone nia, no $$$, rent a place to stay... and work part-time at Mac nia.... of course u will despice mi
u actually believe him..Originally posted by missqi:my daddy is middle class lah.
hmmm.
o lvl can work as clerk what.
is u stupid want to work at mac.![]()
when ur really so poor n bo bian...pathetic also like that..better than nth..Originally posted by MrDeeJay:working at mac might as well dont work...
the pay is pathetic.![]()
ya, but i think can find a job that pays better than mac easily right?Originally posted by SGpork:when ur really so poor n bo bian...pathetic also like that..better than nth..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok lei but some people just lazy or...Originally posted by MrDeeJay:ya, but i think can find a job that pays better than mac easily right?
yeah.Originally posted by olala:Take a dip inside liquid nitrogen
ShiooooooK LAH!