hehe morning daddy!!! *mucks*Originally posted by jOhO:who say i still sleeping??
btw this is the 800th post!!!!!!!!!!! ehheheehehehe congrats everyone many more to come!
good morning to ur darling only hor elmo??
but at least got good morning call from u not to bad!![]()
![]()
nope never say which one i preferred.. but being a greedy SOB.. i want both!! ehhe icq sms email also.. all-in-one package!Originally posted by e|mo:hehe morning daddy!!! *mucks*
errr.... so you prefer a good morning post from me rather a morning call eh? dat can be arranged in future taking effect from now.![]()
ah? wait till i give you the bill.... i will charge you accordingly :pOriginally posted by jOhO:nope never say which one i preferred.. but being a greedy SOB.. i want both!! ehhe icq sms email also.. all-in-one package!
he's my daddy leh... no choice unless i disown him wahahhaaOriginally posted by deathwish:Joho de chun jing chi sia
good morning dude...Originally posted by deathwish:Joho de chun jing chi sia
estee husband??my nu xu? y i donoOriginally posted by e|mo:he's my daddy leh... no choice unless i disown him wahahhaa![]()
wow... fillial daughter... couldn't ask for more in life...Originally posted by e|mo:ah? wait till i give you the bill.... i will charge you accordingly :p
win liao lorOriginally posted by jOhO:good morning dude...
my ruler super stretchable one!!
where my trophy!?!?!???Originally posted by deathwish:win liao lor
dats the only way i can get my allowance... since daddy dun give me pocket money.Originally posted by jOhO:wow... fillial daughter... couldn't ask for more in life...
omg... wat did i do now...Originally posted by Estee:Wah, one night never come, and our secret is out?
*kok* jOhO's head........
No trophy 1Originally posted by jOhO:where my trophy!?!?!???
woah.... aunty, gonna get Oscar Best Actress Award!Originally posted by Estee:Wah, one night never come, and our secret is out?
*kok* jOhO's head........
oh well......Originally posted by e|mo:woah.... aunty, gonna get Oscar Best Actress Award!
u sure know how to act...![]()
sighz! act cry baby ah? later daddy spank me for bullying u leh...Originally posted by Estee:oh well......
er... ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....?Originally posted by Xiao Long Nu:so joho shld call me what ah??? ma ma ah?
yesh???call ma ma ....quick guai...Originally posted by jOhO:er... ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....?
cry baby? Oh..... no lah, Xiao Long Nu mama pinch me so i cry pain pain lor........ Ni Yuan Wang Wo Hor....Originally posted by e|mo:sighz! act cry baby ah? later daddy spank me for bullying u leh...![]()
guai guai....sayang..dn cry...dn pinch u liao....gt eat breakfast?Originally posted by Estee:cry baby? Oh..... no lah, Xiao Long Nu mama pinch me so i cry pain pain lor........ Ni Yuan Wang Wo Hor....![]()