Originally posted by [w]Rx-g3r:yOyO evEry 1 heRE . .i aM neW herE
. aNd i wANteD 2 jiO u gUYsSss 2 mS tiS cuMiNg sAt loH
. duNNo u aLL gUyzZz waNNa cuM a not. mOSt pRo wiLL b gNg cLub 7 loH. hOpe u guYzZz wiLL shAng lai 2 cuM n gO cLubbiNg 2gAthEr loH
![]()
. . . aNi waY pLs cFm mI aS sOOn aS pRosSible loH. ~~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~
i will cFm thE timE aT fRi agAin . . dEpEnD hOw mAny pPLe iS gNg loH . .Originally posted by kennight:what time?? how do we meet?? me long time no go liao.....![]()
Originally posted by [w]Rx-g3r:yOyO evEry 1 heRE . .i aM neW herE
. duNNo u aLL gUyzZz waNNa cuM a not. mOSt pRo wiLL b gNg cLub 7 loH. hOpe u guYzZz wiLL shAng lai 2 cuM n gO cLubbiNg 2gAthEr loH
![]()
. . . aNi waY pLs cFm mI aS sOOn aS pRosSible loH. ~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~
iNtereStEd wan pLz pUt yR nAme iN the List pLs ~tAnkzZz~
1.[w]Rx-g3r n frEnzZzz
2.startrightnow (i see first...Got a outing of my own !)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
You free I not free ar....Originally posted by Nitro:![]()
![]()
free isit ??? if free i go lor lolz kekeke
huH ? frEe cAnnOt b loH i jiO u aLL go clubbiNg 2gathEr dEn i treat arhzZ . . lOeng liAozz le cAnNOt treat woRrr oSo nOt mI bday siA sO sOlly . . kEKkekEeke ~Originally posted by Devil1976:You free I not free ar....![]()
mOst pRo i will b gNg 2 cLub 7 lOh coZ mi frEnzZ bdAy celebrating there meh . .Originally posted by Subaru_WRX:maybe i might be going to ms with my friends but havent decide which pub to go.......let me noe the details again......![]()
glad someone also appreciate subaru wrx.......
![]()
![]()
Hmmm.... dunno i goin Club 7 on tis saturdae wif my frenz anot leh.... i last saturdae juz go nia.... U go Club 7 often?Originally posted by [w]Rx-g3r:yOyO evEry 1 heRE . .i aM neW herE
![]()
. . . aNi waY pLs cFm mI aS sOOn aS pRosSible loH. ~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~
iNtereStEd wan pLz pUt yR nAme iN the List pLs ~tAnkzZz~
1.[w]Rx-g3r n frEnzZzz
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Eh, your shift key on your keyboard activate randomly ah? wah lau, so hard to read what the f*** you are writing...Originally posted by [w]Rx-g3r:yOyO evEry 1 heRE . .i aM neW herE
. duNNo u aLL gUyzZz waNNa cuM a not. mOSt pRo wiLL b gNg cLub 7 loH. hOpe u guYzZz wiLL shAng lai 2 ...
u how old? got older than xiao long nu anot?n she 70 yr old ah maOriginally posted by kennight:HUM... WANDER IF I AM TOO OLD TO JOIN...![]()
yaya it fun dat ler y? hmm jaq i still cannot confrim wif u if i got go bo confrim wif u by fri k?Originally posted by Twincam99:y so many ppl like to go club7?
there fun meh..?
Originally posted by kennight:OK OK THEN HUM... dun mind lar since i long time never drink liaoany gal here good drinker
![]()
Hehehe... ... You interested liao rite... ...Originally posted by aHGer^83:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()