I dunno, pls helpOriginally posted by Xiao Long Nu:Y terminate?

*yawn....she mus be gt reason to do tatOriginally posted by sgboy2004:I dunno, pls help
Originally posted by Wild_Cow:i just finished working...just come back home....
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
to tame the wild_cow and put it to sleep.
Yipee.Originally posted by Xiao Long Nu:tml go cheong!![]()

Originally posted by sgboy2004:to tame the wild_cow and put it to sleep.

Then I cheong sua cheong hai...hahaOriginally posted by Xiao Long Nu:I cheong MRT![]()
No need to cheong MRT...where u wanna go, I useOriginally posted by Xiao Long Nu:I cheong MRT![]()
to drive u around...where u wanna go?
I wana go si guo yaOriginally posted by sgboy2004:No need to cheong MRT...where u wanna go, I useto drive u around...where u wanna go?
Where is tat?Originally posted by Xiao Long Nu:I wana go si guo ya

u stay tamp wer? mi stay pasir ris v near worOriginally posted by caramelgal:i in front of comp lor. still waiting for my mum to finish cooking lunch.I am very hungry now ahhhwhen i am hungry i get angry easily.Donno why also.
how about you?what you doing? at home or at work? which part raining? i in tampines but rain stop liaoz.small rain only.
i want to makan makan makan......hungry...
u stay pasir ris? the pr = pasir ris ezit?Originally posted by pOki7:mi oso in frnt comp.. stomach growling... mouth itchy.. lik siao.
Cant find FOOD.. arGhhhhh.. gOD!! sAV mi. BTW, moi in PR nw
yO..u stay in PR arr..heee...so is ah gui leh..Originally posted by Si|verGer:u stay tamp wer? mi stay pasir ris v near wor![]()
yaya me. u?? hw abt a intro 1st? /me 18/f =)Originally posted by pOki7:anybodi hre chEong boh? clubbin?
ezit wic part? nx time can met up mah! u nv intro urself?Originally posted by pOki7:yO..u stay in PR arr..heee...so is ah gui leh..