ahah we'll see about that..Originally posted by kopiosatu:oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh~
i go sleep liao
u will die on monday
Originally posted by kopiosatu:uncle agony ahahahha
i know its agonising listening to u![]()
tempted~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by BoYisHbOy:TRY IT!!!!!!!!!!!!!!!
tats freakinnnnnnggggg far!!!!!Originally posted by jOhO:far east plaza.![]()
step 1 : buy carOriginally posted by BoYisHbOy:tats freakinnnnnnggggg far!!!!!
goooo to hellllllll kopio...........Originally posted by kopiosatu:yes yes i am jealous... i actually love u all
i'm so sad u are having a foursome without me![]()
no no, i going to sleepOriginally posted by BoYisHbOy:goooo to hellllllll kopio...........
BURN!!!!!

guess u like singing?Originally posted by EteL:hmmmmmmmmmmmmmmm *sings*
HUR HUR HUR!!Originally posted by kopiosatu:tempted~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh u more popular than me, no wonder want me to start topic rite???
then become crap topic![]()
the url just now.. is mi singingOriginally posted by jOhO:guess u like singing?![]()
![]()
![]()
GWaHhaAHAHHAHAha........Originally posted by EteL:hmmmmmmmmmmmmmmm *sings*
i haven't had a time to listen to it yet.. still on the phone.. hehe later ok?Originally posted by EteL:the url just now.. is mi singing
hahahah im singing la silly boyOriginally posted by BoYisHbOy:GWaHhaAHAHHAHAha........
watching us quarrel onli.......
its not good also .. nvm! hahaOriginally posted by jOhO:i haven't had a time to listen to it yet.. still on the phone.. hehe later ok?![]()
i still wandering how to press the numbers on my hp to CALL HER~~~~~~~..........Originally posted by kopiosatu:no no, i going to sleep
i still wondering how to get 2000
*lub chin*
*raise eyebrow*
eheh dun worree, should be good enuff for me to listen.Originally posted by EteL:its not good also .. nvm! haha
ur ger ger?Originally posted by BoYisHbOy:i still wandering how to press the numbers on my hp to CALL HER~~~~~~~..........
GWAHahAHahAHAHha......Originally posted by EteL:hahahah im singing la silly boy
dun puke i'll be happy!Originally posted by jOhO:eheh dun worree, should be good enuff for me to listen.![]()
didi listen? mai puke lol http://simplyetel.com/kiss.swf u puke i disown u lolOriginally posted by BoYisHbOy:GWAHahAHahAHAHha......
of course i know la da jie..........
mi no ger ger hor.....Originally posted by EteL:ur ger ger?
oh where is he? lol.. missing leOriginally posted by BoYisHbOy:mi no ger ger hor.....
no ger want mi.....
u have to ask kopioooooooo tat ..........![]()
hur hur hur~~Originally posted by EteL:didi listen? mai puke lol http://simplyetel.com/kiss.swf u puke i disown u lol
good night didi!! ^_^Originally posted by BoYisHbOy:hur hur hur~~
end of crapping session for mi............
i go koonz liao bye bye da jie..........
bye kopiiiiii and joho~~~~![]()